استاندار چهارمحال و بختياري گفت: روزانه ۱۰ هزار زائر توسط موکب قمربنيهاشم(ع) استان اسکان داده ميشود.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، قاسم سليماني دشتکي در جمع عزاداران حسيني موکب قمربنيهاشم (ع) استان در محور نجف به کربلا، اظهار داشت: سهميه امسال استان براي پذيرايي از زائران کربلا روزانه 10 هزار نفر بوده است اما با توجه به جمعيت زائران اکنون 5 برابر اين ميزان خدمترساني ميشود.
وي افزود: از اين ميزان روزانه 20 هزار غذا در همين موکب و 30 هزار غذا در موکب ديگر استان که در کربلا مستقر است بين زائران امام حسين (ع) توزيع ميشود.
استاندار چهارمحال و بختياري با اشاره به اسکان روزانه 10 هزار زائر توسط استان، بيان کرد: 400 نفر از مردم استان امسال خدمت رساني به زائران کربلا را انجام ميدهند.
سليماني خاطرنشان کرد: خريد يا احداث يک ساختمان به منظور ايجاد زائرسرا با همکاري خيران استان در نجف اشراف يا کربلا و يا هر دو اين شهرها براي افزايش کيفيت و کميت خدمترساني به زائران امام حسين (ع) در دستور کار قرار ميگيرد از همينرو لازم است کارگروه اربعين تشکيل و تمامي مسائل مربوط به اين کار به صورت ماهانه پيگيري و اجرايي شود.
منبع:تسنيم